Τετάρτη, Απριλίου 12, 2006

Ούνα φάτσα ούνα ράτσα!

Καθημερινά "μας την πέφτουν" φάτσες δίθεν πετυχημένες (τι είναι επιτυχία;;;), φάτσες γκλάμουρ, σχεδόν χαζές, με το βλέμμα τίγκα από κενό! Φάτσες διάσημες, που έχουν σκαρφαλώσει -νομίζουν ψηλά- κι εμείς από κάτω τους κοιτάμε αποχαυνωμένοι. Και σα να μην φτάνουν αυτοί, βλέπω κι έναν Μπερλου-σκόνη να υψώνει κωλοδάχτυλο με υπερηφάνια πανηλίθιου. Κι εμείς καθημερινά δίνουμε τη θετική μας ψήφο σε όλο αυτό το καρναβάλι του βυζιού, του φραπέ, της βλαχομαγκιάς και του εύκολου χρήματος! Γιατί μάλλον αυτό θαυμάζουμε... το εύκολο χρήμα! Θα ξυπνήσουμε ποτέ;

2 Comments:

Blogger aggelos-x-aggelos said...

Γεια σου Titika!

Δεν συνήθίζω να το κάνω αυτό αλλά αφού βλέπω ότι έχεις τέτοιους προβληματισμούς πιστεύω ότι θα σου αρέσει το τελευταίο που έγραψα. Αν δε βαριέσαι ρίξε μια ματιά.

Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω απόλυτα...

12/4/06 11:12  
Blogger Epicuros said...

Μπράβο! Πολύ καλά τους τα λες. Κι εγώ ακριβώς έτσι νοιώθω γι' αυτούς τους "επιτυχημένους". Και να ήταν μόνο ο Μπερλουσκόνης!!! Οι δικοί μας το μόνο που δεν κάνουν είναι να λένε για αρχίδια δημόσια. 'Ολες τις άλλες μαλακίες τις λένε (και τις κάνουν!). Αν θέλεις διάβασε ένα παλιό ποστάρισμα στο βλογ μου. Από τα λίγα μη φωτογραφικά. "Μπορώ να ονειρεύομαι;" ρωτάει!

18/4/06 22:20  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home